İnsanın mucizevî ve eşsiz zihin potansiyeli üzerine gerçekleştirdiği araştırmaları ile bireylerin kendilerini keşfetmelerine ışık tutan Yazar Ethem Kocabaş ve İstanbul Oyuncak Müzesi’nin ortak projesi “Hep Çocuk Kaldık” adlı kitap okurla buluşuyor.
“Hep Çocuk Kaldık” adlı kitap, kendini ve sevdiklerini keşfetmek isteyenlere, yaşam deneyimlerinde saklı “Ben Kimim?” sorusuna yönelik ipuçlarının bulunabilmesi konusunda ışık tutacak bir başucu kitabıdır.
Kitapta, profesyonel yaşamlarında doruğa ulaşmış ve yine de çocuk kalmayı başarabilen 49 kişiyle yapılmış söyleşiler yer alıyor. “Hep Çocuk Kaldık”, salt bir söyleşi kitabı olmaktan öte aslında zihinsel anlamda kendini keşfetmek isteyenlere rehber olacak bir kaynak kitap niteliği taşıyor.
ONLAR DA ÇOCUKTU, ÇOCUK KALDI...
Çok sayıda değerli kişiliğin çocukluklarında oynadıkları oyun ve oyuncakları, ailelerinde kendilerine örnek olan kişiler ve yetiştikleri çevrenin, günümüzdeki mesleki başarıları ile zihinsel gelişim özellikleri üzerindeki etkileri okuyucuyla paylaşılıyor.
Nerhan Hepşen "Oltasız"
Nerhan Hepşen'in Günseli Kato'nun Suyun Rengi sergisindeki eserlere ithafen yazdığı şiir sizlerle....Aslı Sargın "Aşkımı Üşüttüm"
Aslı Sargın’ın ilk romanı “Aşkımı Üşüttüm”, aşkı her evresi, her sevinci, her acısıyla baştan sona yaşayan bir kadının geçirdiği, onun yaşam macerasına, dünyasına yön evren bir aşkın coşkulu hikâyesini anlatıyor. Kadın dünyasına, kadın yüreğine, kadın içselliğine dair kaleme alınmış bu güçlü romanda, aşk adeta baştan tanımlanıyor....Murat Gülsoy "602. Gece"
Yazma eylemi üzerine düşünmeye ve irdelemeye devam eden yazar Murat Gülsoy ile kitabı "602. Gece" hakkında konuştuk....Nerhan Hepşen “Üç Vakit Ayna”
Vardır ya hep hayatta, sandıklarda saklanası değerler... onlar şimdi Nerhan Hepşen’in kalemiyle dile geldiler... “Üç Vakit Ayna” isimli ilk kitabında....Yaman Tüzcet
Anılarını kaleme aldığı kitabı "Bir Aktörün Serüvenleri" ve "Ay Mandalina" adlı şiir kitabının tanıtım kokteylinde Yaman Tüzcet ve sanatçı dostlarıyla röportaj yaptık......Ömer Özgüner
"Başkasını Seviyorum" adlı kitabı ile igili konuşmak üzere Ömer Özgüner'e konuk olduk....Hep Çocuk Kaldık bölüm 2
Kitapta söyleşileriyle yer alan ünlüler:...Tüyap Kitap fuarı
Bu yılda Tüyap kitap fuarı yine yoğun ilgi gördü....Günseli İnal
Şair ve sanat yazarı Günseli İnal'a konuk olduk....